Je Internet, TV en Bellen-pakket regelen we samen

Bij Telecom Heer krijg je het pakket dat het best bij je past. Het pakket dat jij nodig hebt. Dat klinkt simpel, maar daar moeten we je wel eerst voor leren kennen. Ben je bijvoorbeeld een bankhanger: voeten omhoog en lekker tv-kijken? Naar nieuws en actualiteiten of naar sport? Of ben je juist niet van het internet weg te krijgen: zit je niet te Skypen met je zus in Australië, dan zit je wel met een tablet op schoot te Netflixen op je slaapkamer... of op zolder... of in de tuin. Jij bepaalt. Jij bent immers wie je bent en gebruikt Internet, TV en Bellen op de manier zoals jij dat wilt. Je pakket moet daar simpelweg bij aansluiten. Dat is logisch. Dat snappen wij. Dat gaan we samen regelen.

Bij Telecom Heer maak je jouw eigen keuzes en ben je niet gebonden aan een specifieke aanbieder of provider. En dat betekent: keuzevrijheid. Samen met onze adviseurs brengen we jouw wensen en de wensen van je gezin in kaart en kiezen daarna pas wat voor jou het beste abonnement is. Een keuze op basis van jouw portemonnee, gebruik en wensen. Over onafhankelijk advies gesproken. Kom langs en we gaan er eens goed voor zitten. Samen alles geregeld.

Zorgeloos overstappen

Overstappen met Telecom Heer is zorgeloos overstappen. Via onze vergelijktool regel je eenvoudig je overstap. Heb je liever persoonlijk advies? Geen probleem, want onze medewerkers regelen je overstap van a tot z. Zo vergelijken we niet alleen alle aanbiedingen en zoeken voor jou het ideale pakket op maat, maar regelen wij ook de overstap zelf en indien nodig zelfs de installatie van je pakket. En tegen de tijd dat je contract weer afloopt? Dan hoor je van ons tijdig dat je gunstig kunt verlengen of dat we ergens anders mogelijk een betere deal voor je hebben gevonden. Voor vragen over je bestelling kun je terecht in onze winkel.

Combineer producten voor extra voordeel

Slim combineren van producten betekent extra voordeel. Wanneer je Internet, TV en Bellen afsluit via Telecom Heer zullen wij daarom altijd voor je uitzoeken op welke manier je extra voordeel kunt halen uit een goede combinatie met andere producten zoals een Mobiel-abonnement. Bijvoorbeeld: het combineren van twee of meer producten van KPN  of Vodafone en Ziggo levert veel voordeel op in de vorm van korting, uitbreidingen op je zenderpakket of verdubbeling van je mobiele databundel. Iets om rekening mee te houden dus, maar geen zorgen, dat doen wij wel voor je.

 

© 2020 - 2024 Telecom Heer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel