Je kan bij ons in de winkel terecht voor onderstaande pakketdiensten. Voor DHL geldt dat we zowel DHL als DHL Express hebben.  
Zorg er altijd voor dat bij afhalen van een pakket je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Daarnaast is het belangrijk dat de persoon voor wie het pakketje is, het pakketje komt afhalen. Bij sommige vervoerders wordt gebruik gemaakt van een afhaalcode of ID code. Met deze code kan iedereen het pakket afhalen. Ook als je niet de eigenaar van het pakket bent. Dit wordt in de e-mail van de betreffende vervoerder aangegeven. 


 

 

 

 

 

DHL / DHL Express
Bij het ophalen van een pakket is het niet nodig om het kaartje welke je hebt ontvangen in de brievenbus bij ons af te geven. De naam van de ontvanger + een geldig legitimatiebewijs van deze zelfde ontvanger is voldoende om een pakket af te halen. 
Tevens kan je een pakket brengen. Voor DHL Express geldt dat er al een label op het pakket dient te zitten. 
Voor DHL Parcel geldt dat wij een betaalde zending in de winkel kunnen aanmaken. Heb je een retour etiket ontvangen? Dan dient deze altijd al uitgeprint op het pakket geplakt te zitten. Scannen vanaf een telefoon is niet mogelijk! Uitzondering is als je zelf een QR code hebt aangemaakt. 
Maak in onze winkel gebruik van de zelfscan om snel en makkelijk een DHL pakket in te leveren. 

 

 

 

 

 

 

 

HOMERR
Om een pakket op te halen heb je een legitimatiebewijs van de ontvanger nodig. 
Geef je een pakket af welke binnen Nederland wordt verzonden? Je hoeft niets te printen! Je kan de QR code door ons laten scannen. Als het pakket buiten Nederland wordt verzonden dan dien je wel het label te printen en te plakken op het pakket. 
Heb je geen label of QR code? Dan kan je zelf een QR code/label aanmaken op de website van Homerr. 

 

 

 

 

 

MONDIAL RELAY
Om een pakket op te halen heb je de afhaalcode nodig. Deze afhaalcode ontvang je in een e-mail vanuit Mondial Relay en is 6 cijfers lang. Zonder deze code kan het pakket helaas niet worden meegegeven. 
Tevens kan je een pakket brengen voor verzending. Heb je een (retour) label ontvangen? Dan dient deze altijd al uitgeprint op het pakket geplakt te zitten. Scannen vanaf een telefoon is niet mogelijk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Telecom Heer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel